AbFab står för Absolutely Fabulous. För mig är det precis så jag tycker att livet ska vara – helt enkelt absolutely fabulous.

Om AbFab

Jag heter Lill Andréasson och driver mitt företag AbFab sedan 2001. Mina bopålar har jag sedan ett tag tillbaka slagit ner i Göteborg efter många verksamma år i Växjö, men arbetar gör jag där mina kunder finns.

Företagsnamnet AbFab AB står för Absolutley Fabulous och är dubbeltydigt. Dels är det en blinkning till programmet Helt Hysteriskt, vars engelska namn är just Absolutely Fabulous. Dels är det precis så som jag tycker att livet ska vara – både det arbetsmässiga och det privata – Absolutely Fabulous.

Jag driver företag för att få utveckla och förändra tillsammans med människor som jag älskar att arbeta med. Tack vare det har jag under mitt företagarliv fått göra otroligt många varierande uppdrag. Jag har projektlett, processlett, modererat, konferencierat, skrivit, provocerat, inspirerat, agerat, marknadsfört, sålt, nätverkat och kopplat ihop människor med varandra i snart tjugo år.

Det börjar ofta med ett telefonsamtal. Sedan tar vi kanske en kaffe. Då är det stor risk att olika idéer föds.

Kontakta mig om du tror att vi borde ta en kaffe.

Mer om mig kan du läsa här: Om Lill